Targonca villák

Targonca villák kedvező árakon

Targonca villát keres?

Targonca villák
minden típushoz

Egy targonca villának biztonságosnak és kopásállónak kell lennie ezért kiemelten fontos a rendszeres ellenőrzés és csere. Már egy 10% kopás az emelővillán akár 20% csökkenést okoz a teherbírásban!

  • FEM villák
  • DIN villák
  • PIN villák
  • Villahosszabbítók
  • Villamérlegek
  • Görgős villák
  • Akár felszereléssel is
  • Garancia
  • 24-48 órás szállítási idő

Információ

A villákról

A targonca villa a targoncák egyik alapvető része, amelyet a teheremelésre és szállításra használnak. A villa hosszú, merev acéllemezből készült, és általában két villa alkot egy párt, amelyek párhuzamosan helyezkednek el egymással.

A targonca villa végei általában kifelé ívelnek, hogy megkönnyítsék a teherfelvételt és -leadást. A villa alsó részén elhelyezkedik a teherfogó, amely rögzíti és tartja a szállítandó terhet. A teherfogók különböző méretűek és típusúak lehetnek, attól függően, hogy milyen típusú teher szállítására használják a targoncát. Például találhatunk hagyományos villa teherfogókat, villarúdakra vagy raklapokra kialakított fogókat, vagy akár speciális teherfogókat, amelyek a szállítandó árucikkhez vannak igazítva.

A villa a targonca emelőkarjainak végén található, és az emelőrendszer segítségével felfelé és lefelé mozgatható. Az emelőrendszer hidraulikus hengerekből, emelőpumpából és vezérlőrendszerekből áll. Amikor a villa lefelé mozog, a teherfogó érintkezik a talajjal, és lehetővé teszi a teher felvételét. Amikor pedig a villa felfelé mozog, a teher emelkedik és szállítódik a kívánt helyre.

A targonca villa hossza általában változó, és a konkrét felhasználási céltól függ. A villa hossza határozza meg, hogy milyen méretű raklapokat vagy terheket tud a targonca szállítani.

Fontos megjegyezni, hogy a targonca villa mérete és a maximális teherbírása a konkrét targonca típusától és modelljétől függ. Mindig fontos betartani a gyártó által meghatározott terhelési korlátokat és biztonsági előírásokat, hogy a targonca biztonságosan és hatékonyan működjön.

Európában a FEM 4.004 szabályai szerint évente minimum egy vizsgálatot kötelező elvégezni. Az ISO 5057 előírásai szerint az üzemeltetőnek az emelővillákat cserélnie kell, ha azok 10%-nál jobban elkoptak.

Raktárról azonnal tudunk emelővillát küldeni, de ha éppen nincs olyan amit szeretne akkor 1-2 napon belül beszerezzük. Kapcsolatban állunk európai, nyugati, keleti gyártokkal így biztosan tudunk adni Önnek egy jó ajánlatot targonca villára.

Nincs aki beszerelje az emelővillát?
Mi megoldjuk!

Rendelne villát az emelőgépéhez, de nincs aki beszerelje? Szerviz szolgáltatásunkat választva biztos lehet abban, hogy a megrendelt targonca alkatrész szakszerűen lesz beszerelve, hozzáértő szakemberek álltál, rövid határidővel és garanciával.

Targonca emelővillát keres?

Írjon nekünk

Írjon nekünk és a munkanapokon 1 órán belül válaszolunk!