Targonca gumik

Targonca gumi abroncsok kedvező áron

Targonca gumit keres?

Targonca gumik
minden típushoz

Kiváló minőségi targonca gumikat forgalmazunk olcsóbb árfekvésűektől egészen a prémium minőségig. Nálunk biztosan talál olyan abroncsot ami megfelel az igényeinek.

  • Acélpántos gumik
  • Tömör gumik
  • Nyomot nem hagyó gumik
  • Habbal töltött gumik
  • Speciális gumik
  • Kedvező árú gumik
  • Prémium gumik
  • Akár felszereléssel is
  • Garancia
  • 24-48 órás szállítási idő

Információ

A gumikról

A targoncákhoz különböző típusú gumikat használnak, amelyek biztosítják a megfelelő tapadást, kényelmet és teljesítményt a targoncák működése során. A targoncák gumiabroncsai különböző felületeken, például sima padlón, aszfalton vagy durva terepen való használatra tervezhetők.

Az alábbiakban bemutatok néhány gyakran használt targonca gumi típust:

Teljes gumiabroncsok: Ezek a gumiabroncsok masszív gumiból készülnek, és általában nem rendelkeznek légnyomással. A teljes gumiabroncsok nagyobb stabilitást és tartósságot biztosítanak, és alkalmasak sima padlófelületeken történő munkavégzésre. Azonban kevésbé rugalmasak, és kevésbé képesek elnyelni az ütéseket, ami miatt a kényelmesebb vezetéstől és alacsonyabb terhelési kapacitástól elzárhatnak.

Légnemű gumiabroncsok: Ezek a gumiabroncsok belső légnyomással rendelkeznek, és általában különböző mintázattal vannak ellátva, hogy javítsák a tapadást és a vonóerőt. A légnyomás lehetőséget ad az abroncsok rugalmasságának szabályozására, így jobb kényelmet és ütéscsillapítást nyújtanak. A légnemű gumiabroncsok alkalmazhatók különböző felületeken, beleértve az aszfaltot, a durva terepet és az ipari padlókat is.

Gumiabroncsok habszerű töltőanyaggal: Egyes targoncákban habszerű töltőanyaggal tölthető gumiabroncsokat használnak. Ezek az abroncsok a rugalmas gumi tulajdonságait és a teljes gumiabroncsok tartósságát kombinálják. A töltőanyagot általában a gumiabroncs belső részében helyezik el, hogy növeljék a stabilitást, csökkentsék a defekt kockázatát és javítsák a terhelési kapacitást.

A megfelelő targonca gumi típus kiválasztása a targonca felhasználási területétől, a padlófelület típusától, a teherbírástól és a vezetési körülményektől függ. A gumiabroncsok karbantartása is fontos, beleértve a megfelelő légnyomás fenntartását

A targonca abroncsokból nagyon sok fajta létezik és nehéz eligazodni melyik is az igazán megfelelő a vállalkozása számára. Ha nem tudja melyik lenne Önnek a legjobb választás akkor írjon nekünk és segítünk megtalálni a megfelelőt.

Raktárról azonnal tudunk gumit küldeni, de ha éppen nincs olyan amit szeretne akkor 1-2 napon belül beszerezzük. Kapcsolatban állunk európai, nyugati, keleti gyártokkal így biztosan tudunk adni Önnek egy jó ajánlatot targonca gumikra.

Nincs aki beszerelje a gumikat?
Mi megoldjuk!

Rendelne abroncsot az emelőgépéhez, de nincs aki beszerelje? Szerviz szolgáltatásunkat választva biztos lehet abban, hogy a megrendelt targonca alkatrész szakszerűen lesz beszerelve, hozzáértő szakemberek álltál, rövid határidővel és garanciával.

Targonca gumikat keres?

Írjon nekünk

Írjon nekünk és a munkanapokon 1 órán belül válaszolunk!