Targonca szűrők

Targonca szűrők gyári és utángyártott minőségbe

Targonca szűrőt keres?

Targonca szűrők
minden típushoz

A légszűrő eltávolítja a levegőből az olyan apró részecskéket, mint a por és a szennyeződés. Az olajszűrő megvédi a motort a káros részecskéktől. Az üzemanyagszűrő használatával és cseréjével megőrizheti targonca teljesítményét.

  • Levegőszűrők
  • Olajszűrők
  • Üzemanyagszűrők
  • Hidraulikaszűrők
  • Gyári és utángyártott minőség
  • Akár beszereléssel is
  • Garancia
  • 24-48 órás szállítási idő

Információ

A szűrőkről

A targonca szűrő általában a targonca motorjához kapcsolódik, és fontos szerepet játszik a motor hatékony működésében és a károsanyag-kibocsátás csökkentésében. A targoncákban alkalmazott szűrők különböző típusok lehetnek, amelyek eltérő szennyeződéseket és részecskéket távolítanak el a belső égésű motorok üzemanyagából vagy a kipufogógázokból.

A leggyakrabban alkalmazott targonca szűrő típusok a következők:

Légszűrő: A targonca motorjában használt légyszűrő eltávolítja a levegőben lévő szennyeződéseket és részecskéket, például port, porot, polleneket és egyéb szennyező anyagokat. Ez biztosítja a tiszta és megfelelően oxigéndús levegő beáramlását a motorba, ami a hatékony égést és a motor optimális teljesítményét eredményezi.

Üzemanyagszűrő: Az üzemanyagszűrő a targoncák üzemanyagrendszerében található, és eltávolítja a szennyeződéseket, a vizet és a lerakódásokat az üzemanyagból. Ez védi a motor injektorait és más érzékeny alkatrészeket a károsodástól, valamint javítja az üzemanyag hatékonyságát.

Olajszűrő: Az olajszűrő feladata, hogy a targonca motorjában a kenőolajat megtisztítsa a lerakódásoktól, szennyeződésektől és apró részecskéktől. Ez segít megvédeni a motort a kopástól és a súrlódástól, valamint javítja az olaj hűtő- és kenőtulajdonságait.

Hidraulikaszűrő: A hidraulikus szűrők megszűrik a hidraulikus folyadékot, hogy eltávolítsák belőle a szennyeződéseket, mint például a por, a szilárd részecskék, a rozsda vagy a szennyező olaj. A szűrők segítenek megvédeni a hidraulikus rendszert az elhasználódástól, az elzáródástól és a károsodástól.

Fontos a targonca szűrők rendszeres cseréje és karbantartása a megfelelő működés és a hosszú élettartam érdekében. A gyártó vagy a targonca üzemeltetési kézikönyve részletes információkat és útmutatást nyújthat a megfelelő szűrőkiválasztáshoz és a cserék ütemezéséhez.

Nincs aki beszerelje a szűrőket? Mi megoldjuk!

Rendelne láncot az emelőgépéhez, de nincs aki beszerelje? Szerviz szolgáltatásunkat választva biztos lehet abban, hogy a megrendelt targonca alkatrész szakszerűen lesz beszerelve, hozzáértő szakemberek álltál, rövid határidővel és garanciával.

Targonca emelőláncot keres?

Írjon nekünk

Írjon nekünk és a munkanapokon 1 órán belül válaszolunk!