Targonca akkumulátorok

Targonca akkumulátorok kedvező áron akár beszereléssel is

Targonca akkut keres?

Targonca akkumulátor
minden típushoz

Széles választékban kínálunk targoncákhoz akkumulátorokat. Ha nem biztos benne milyen akkura lenne szüksége mi segítünk Önnek az optimális választásban. Ha nincs éppen raktáron a kért akkumulátor, rövid határidőn belül beszerezzük és akár be is üzemeljük az Ön telephelyén.

  • Hagyományos targonca akkumulátorok
  • Gyalogkíséretű targonca akkumulátorok
  • Elektromos raklapemelő akkumulátorok
  • Hagyományos targonca indító akkumulátorok
  • Akkumulátor töltök
  • Akkumulátor csatlakozók
  • Gyári és utángyártott minőség
  • Akár beszereléssel is
  • Garancia
  • 24-48 órás szállítási idő

Információ

Az akkumulátorokról

A targoncák általában akkumulátorral működnek, amely az elektromos energiát biztosítja a targonca motorjainak és hidraulikus rendszerének. Az akkumulátor a targonca hatékony és környezetbarát üzemeltetéséhez szükséges.

Az targonca akkumulátorok általában nagy teljesítményű és méretűek. Ezek az akkumulátorok általában többsoros, nagy kapacitású ólom-savas akkumulátorok, amelyekben elektromos energiát tárolnak vegyi reakciók révén.

Az akkumulátor a targonca működése során töltőegység segítségével feltölthető. A töltőegység áramot és feszültséget szolgáltat az akkumulátorhoz, hogy visszaállítsa az elektromos energiát. A targonca üzemeltetése során a targonca akkumulátorát rendszeresen töltővel kell tölteni, hogy fenntartsa az akkumulátor megfelelő töltöttségi szintjét.

A targonca akkumulátoroknak általában nagy kapacitásuk van, hogy hosszabb üzemidőt biztosítsanak a targonca számára egyetlen töltéssel. Az akkumulátorokat a targonca műszaki adataihoz és a felhasználás jellegéhez igazítják, hogy megfelelően működjenek a targonca teljesítményének biztosítása érdekében.

Fontos gondoskodni az akkumulátor megfelelő karbantartásáról is, hogy hosszabb élettartamot biztosítsunk és megőrizzük a hatékonyságát. Ez magában foglalhatja az akkumulátor rendszeres ellenőrzését, az elektrolit szint ellenőrzését, az akkumulátor tisztítását és a megfelelő töltési és tárolási körülmények biztosítását.

Az akkumulátorok élettartama idővel csökkenhet, és időnként cserélni kell őket, hogy biztosítsák a targonca optimális működését. A helyes akkumulátor kiválasztása és a megfelelő karbantartás jelentős hatással van a targonca üzemidejére, hatékonyságára és teljesítményére.

Indító akkumulátorok

Az indítóakkumulátorokat járművek, például személygépkocsik, teherautók és traktorok, valamint ipari gépek, például targoncák indítására használják. Az indítóakkumulátorok nagyobb indítóerővel rendelkeznek, mint a többi akkumulátor. Ezért csak alkalmanként használják nagyon nagy mennyiségű energia leadására.

Ciklikus akkumulátorok

A ciklikus akkumulátorok sok mélykisülést képesek ellenállni. Emiatt ezek az akkumulátorok tökéletesek targoncákhoz, ipari takarítógépekhez, mobil emelő munkaállványokhoz, golfkocsikhoz és egyéb elektromos meghajtású járművekhez. Ezen az akkumulátorkategórián belül megkülönböztetünk nyílt ólom-savas és karbantartásmentes akkumulátorokat.

Lítium Li-Ion Akkumulátorok

Az ólom-savas akkumulátorokkal ellentétben a töltésnövelés nincs negatív hatással a lítium-ion akkumulátorok élettartamára. A gyorsabb töltéssel és a nagyobb kisütési mélységgel kombinálva ez azt jelenti, hogy az ipari járművek kezelőit többé nem korlátozzák a korlátozó töltési előírások vagy az akkumulátorok cseréjének szükségessége. A lítium-ion akkumulátorok kevesebb karbantartást igényelnek, mint az ólom-savas akkumulátorok.

Nincs aki beszerelje az akkumulátort? Mi megoldjuk!

Rendelne akkut az emelőgépéhez, de nincs aki beszerelje? Szerviz szolgáltatásunkat választva biztos lehet abban, hogy a megrendelt targonca alkatrész szakszerűen lesz beszerelve, hozzáértő szakemberek álltál, rövid határidővel és garanciával.

Targonca akkumlátort keres?

Írjon nekünk

Írjon nekünk és a munkanapokon 1 órán belül válaszolunk!