Bt targonca szerviz

Bt targonca szerviz kedvező árakon
Bt targoncák szervizelése

Megbízható szervizt keres?

Bt targonca javítás
Kedvező árakon

Márkafüggetlen targonca javítóként vállalunk Bt targoncák karbantartását. Több évtizede foglalkozunk anyagmozgató gépek szervizelésével és alkatrészek kereskedelmével. Kollegáink hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, már szinte minden emelőgép hibával találkoztak az évek folyamán. Legyen szó egy alkatrész cseréről vagy teljes felújításról mi biztosan megtudjuk oldani. Az Ön vállalkozása bevételtől esik ki, ha egy targonca hibás vagy nem megfelelően üzemképes és még balesetveszélyes is. Jól felszerelt mobil szerviz gépjárművekkel az egész ország területén vállalunk munkákat, és a legtöbb hibát orvosolni tudjuk az Ön telephelyén. A nagyobb javításokat a központi műhelyünkben végezzük el, partnercégünkkel a targoncát is eltudjuk szállítani. Ha hibát észlel a targoncája működésében, keressen fel minket mert biztosan tudunk olyan optimális szerviz megoldást nyújtani ami megfelel az Ön vállalkozásának.

  • Bt targonca szerviz tapasztalat
  • Minőségi gyári és utángyártott alkatrészek
  • Felkészült szervizes kollegák
  • Javítások az Ön telephelyén
  • Országosan elérhetőek vagyunk
  • Kedvező megfizethető árak
  • Rövid határidő
  • Garancia

Bt targonca alkatrészek

Kiemelten fontos egy targonca életében, hogy megfelelő minőségű alkatrészek kerüljenek beépítésre. Bt targonca alkatrészek beszerzése nem probléma, hiszen kapcsolatban vagyunk az összes nagy kereskedővel így gyorsan, és kedvező áron forgalmazzuk az alkatrészeket és kiegészítőket.

Több targoncája van? Full szerviz a megoldás!

Az ön vállalkozása több targoncával rendelkezik?  Full szerviz szolgáltatásunkkal biztos lehet benne, hogy az anyagmozgató gépei mindig megfelelően fognak üzemelni. Nagy tapasztalattal rendelkezünk kisebb és nagyobb targonca flották rendszeres karbantartásában. Referenciáink közt megtalálhatóak kkv szektor vállalkozásai és állami vállalatok is. Teljes körű javítások, minőségi alkatrészutánpótlással rejtett költségek nélkül!

Miért válasszon minket?

A mi üzletpolitikánk már a kezdetek óta, hogy hosszú távú kapcsolatban legyünk a kedves partnereinkkel. Több évtizede foglalkozunk anyagmozgatással, szervizes kollegáink folyamatosan képezve vannak, hogy mindig naprakészek legyenek a targoncák világában. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás vagyunk, munkánkra garanciát adunk, és megfizethető árakon dolgozunk!

Hibás a targoncája?

Jelezze nekünk

01

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Keressen fel minket, és mondja el mi a hibajelenség a targoncájával.
02

Egyeztessünk időpontot

Egyeztetés után a kollegáink kimennek felmérni a hibajelenséget.
03

Javítások megkezdése

Ha megfelel Önnek az ajánlatunk, hozzá is kezdünk a targonca javításához.

Bt targonca javítás érdekli?

Írjon nekünk

Írjon nekünk és a munkanapokon 1 órán belül válaszolunk!